Kurumsal

Büyükbaş Hukuk Ofisi, Avukat Mustafa Büyükbaş tarafından kurulmuş; bünyesinde çalışan bilgili ve deneyimli finansçı ve hukukçulardan oluşan ekibin sunmuş olduğu çalışmalar ile Türkiye’nin finans kuruluşlarına hizmet veren ve önde gelen hukuk ofisleri arasında yerini almıştır.

Sağlamış olduğu teknolojik alt yapı ile gerek İstanbul’da gerek ise birlikte çalıştığı Bursa, Antalya, Konya ve Ankara illerinde bulunan hukuk büroları ile güçlü bir şekilde koordine olmuş ve bu birlikteliklerin vermiş olduğu sinerji ile üstlendiği sorumlulukları etkin ve kusursuz bir şekilde yerine getirmiştir.

Büyükbaş Hukuk Ofisi başarısını interaktif iletişimine, hayat olayını hukuki ve finansal yönleri ile derinlemesine tahlil edebilmesine, bu tahlile göre müvekkilinin hak ve yükümlülüklerini belirleyebilmesine, elde ettiği verilere dayanarak maksimum fayda sağlayacağı sonucu tespit edebilmesine ve bu sonuca ulaşana değin süratli ve ısrarlı bir şekilde takipçi ve talepkar olmasına dayandırmaktadır.

Büyükbaş Hukuk Ofisi başarıya ulaşmakta araç olarak kullandığı ve kaliteli hizmetini benzersiz kıldığını düşündüğü kurumsal araçlarını ve sistemini sağlamış olmakla gururlanmaktadır. Bunlar; müvekkilinden alınan evrak asıllarının tümünün görüntülerinin kaydedilmesi, dosyalanması, gelişmiş hukuk yazılımlarına kaydedilmesi, Uyap sistemini her aşamada kullanarak bürokrasiyi dışlanması ve atıl süreçleri ekarte etmesi, her dosya ve tüm karşı taraflar için geçerli olmak üzere istihbarata yönelik tüm araştırmaların yapılması böylelikle dosyanın çok kısa sürede ve minimum masraf ile çözülmesinin sağlanması dolayısıyla öncelik özetilerek hareket edilebilmesi, zaman ve işgücü kaybının önlenmesi, son teknolojiyi kullanarak müvekkilinin her bir işlemine dair evraka – kurum ve kuruluşlara sunulan şekli ile - derhal ulaşmasının mümkün kılınması, her an istenilen bilgilere göre elde edebilecek raporları oluşturabilmesine imkan veren yazılımlara bilgilerin düzenli işlenmesi, müvekkiline ait evrakları arşivleyerek müvekkilinin kurumsal yapısına katkıda bulunmasıdır.

Ekibimiz
Av. Mustafa BÜYÜKBAŞ
Av. Sibel ÖZTÜRK
Av. Halil KERTİK
Av. İsa BAĞRIAÇIK
Av.Mehmet Ali ŞENSES

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2014 yılı mezunudur. Büyükbaş hukuk ofisinde saha ekibinde ve haciz ekibinde görev almaktadır.

Av.Mehmet ÇEVİK
Av. Mazlum ASLAN

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2011 yılı mezunudur. Büyükbaş hukuk ofisinde haciz bölümü yönetici avukatlığını gerçekleştirmektedir.

Av. Tural JAVADLI
Av. Ufuk TEYMUR

Büyükbaş hukuk ofisinde haciz ekibinde görev almaktadır.

Av. Yasin BIÇAKCI

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2014 yılı mezunudur. Büyükbaş hukuk ofisinde adliye / saha ekibinde görev almaktadır.

Av. Ahmet GÖKÇEN
Av. Mehmet Serhat KURT
Av. Haydar BAYRAKTAR
Av. Muhammed Ayhan TOPALOĞLU
Av. Özge MERİÇ YÜCESAN
Av. İpek MOROĞLU
Av. Büşra GÜZELBABA
Av. Özge AKÇAN
Av. Burak AK
Av. Büşra ÖLKER
Av.Oğuzhan Yılmaz TANRIVERDİ
Stj.Av. Özgür CEYLAN
Stj.Av.Berkay ÖZÇİL
İcra Takip Elemanları
Stj.Av. Eda KAVANOZ
Stj.Av.Mert ÖĞÜMSOĞÜTLÜ

Büyükbaş hukuk ofisinde ofis dışı icra takip personelidir. 

Stj.Av.Enes SARI
Ayla KAYA BİLGİ

Büyükbaş hukuk ofisinde ofis içi avukat asistanlığında  görev almaktadır.

Ayşe GÜLER
Özkan BİLGİ

Büyükbaş hukuk ofisinde adiye ekibinde görev almaktadır.

Gülnur BOLER
Pelin AKDEMİR
NAZİRE KALFA
Mali ve İdari İşler
Dilek YILMAZ
İstihbarat Uzmanları
Arif TÜKMEN

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim görmektedir. Büyükbaş hukuk bürosunda istihbarat – araştırma birimi iç sorumlusu olarak görev almaktadır.

Süleyman ARPACI

Büyükbaş hukuk bürosunda istihbarat – araştırma birimi dış sorumlusu olarak görev almaktadır.

Raporlama Uzmanları
Elif AYAYDIN
Asistanlar
Ahmet YAVUZ
Yasemin ŞAHİNLER